NLP Practitioner

Olen kevään 2019 kirjoitusvapaalla, kustantaja on antanut alustavasti vihreätä valoa seuraavalle kirjalle. Työnimenä tällä hetkellä ”Ollaan …”.

Seuraava NLP Practitioner -koulutus aikaisintaan syksyllä 2019. NLP Practitioner sisältää laajan joukon mielenkiintoisia ja toimivia menetelmiä. Vaikka yksittäiset menetelmät ovat usein hätkähdyttävän tehokkaita (niitä on julkaistu paljon kirjoissa), tulee varsinainen oppimisvaikutus kuitenkin koko koulutuksen kokonaisuudesta, jossa opetellaan perusteellisesti ja monipuolisesti käytännössä kuinka vuorovaikutus toimii, mitä tapahtuu kun muuttaa ajatteluaan (ja kuinka muuttaa sitä), miten tilat ja kokemukset rakentuvat ja muuttuvat ja mitkä ovat oman kasvun ja kehityksen perustyökalut. Seuraava koulutus 2019, tarkemmat päivät eivät ole vielä tiedossa.

NLP menetelmiä on kuvattu monissa kirjoissa, Tässä suhteessa kirjassa on vuorovaikutus ja kommunikaatiotaidoista, Usko tai Älä kirjassa kuinka muuttaa rajoittavia uskomuksia, Kielen Taikaa kirjassa tärkeitä kielimalleja, ITSEstään kirjassa paljon hyviä menetelmiä. Näistä tarkemmin Kirjat sivulla.

Koulutuksen sisällöt